Τζάκια, Σόμπες, Λέβητες, Pellet

Μαρτύρων 2ας Σεπτέμβρη 56, ΤΚ 57010, Χορτιάτης
2310349601

Το κατάστημά μας “OίκοEnergy” το οποία εδρεύει στο 14ο Χλμ Θεσσαλονίκης Χορτιάτη στην Θεσσαλονίκη, προσφέρει εδώ και χρόνια σε όλους τους πελάτες του μοναδικές και οικονομικές λύσης θέρμανσης προσαρμοσμένες στα θέλω και στις ανάγκες του. 
 
Δραστηριοποιούμαστε εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο της εμπορίας ειδών θέρμανσης και σας προσφέρει τζάκια, σόμπες, λέβητες, αξεσουάρ και καύσιμη ύλη. Ακόμα, σε εμάς μπορείτε να βρείτε ξυλόσομπες και ξυλόφουρνους σε οικονομικές τιμές.
 
Σε εμάς θα βρείτε προϊόντα άριστης ποιότητας που σας τα προσφέρουμε με απόλυτη συνέπεια στην παράδοση και στις καλύτερες τιμές.
 
Βασικός στόχος μας είναι να παρέχουμε σωστή και πλήρη ενημέρωση σε όλους τους πελάτες  μας για όλες τις εναλλακτικές πηγές θέρμανσης προκειμένου εκείνοι με τη σειρά τους να επιλέγουν συνειδητά προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
 
Ολοκληρωμένα συστήματα θέρμανσης, υψηλή αισθητική, μοναδική τεχνολογία στις πιο οικονομικές τιμές.

Επισκεφτείτε το καταστήματα μας το όποιο βρίσκεται στο 14ο Χλμ Θεσσαλονίκης Χορτιάτη ή τον εκθεσιακό μας χώρο Μαρτύρων και 2ας Σεπτεμβρίου 56 στο Χορτιάτη Θεσσαλονίκης και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας προτείνει προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες του χώρου σας και στην οικονομική σας δυνατότητα.

Ακολουθήστε μας