Κάβα

Μεταμορφώσεως 9, ΤΚ 57010, Χορτιάτης
2311292051

Vinoteca στα ισπανικά ορίζουν το κελάρι, το σημείο που πουλάει κρασί. 
Εμείς είμαστε μια κάβα στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης και διαθέτουμε κρασιά από όλον τον κόσμο, μπύρες, εκλεκτά τρόφιμα και ποτά. Ετοιμάζουμε ιδιαίτερα καλάθια- συσκευασίες δώρου για προσωπικά αλλά και επιχειρηματικά δώρα, τα οποία αποστέλλουμε πανελλαδικά ( ρίξτε μια ματιά εδώ ). Επίσης παρέχουμε μια σειρά από εξειδικευμένες υπηρεσίες για τους πελάτες μας ( ρίξτε μια ματιά εδώ ), ενώ έχετε την δυνατότητα να κερδίζετε πάντα 5% επιπλέον έκπτωση δημιουργόντας το δικό σας Tailor made wine box ( διαβάστε λεπτομέρειες )!
Έδρα μας έχουμε ένα κελάρι, με ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, για να διατηρούνται άριστα και να εξελίσσονται τα κρασιά μας. Το κελάρι μας είναι επισκέψιμο αποκλειστικά και μόνο κατόπιν ραντεβού ωστε να σας παρέχουμε μια μοναδική by appointment personal shopping εμπειρία. ( κλείστε το ραντεβού σας )
Aκολουθήστε μας στα social media ( fb, instagram) και εγγραφείτε στο newsletter μας ( εδώ ), ώστε να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας και για γευστικές δοκιμές που διοργανώνουμε. 
Εξυπηρετούμε άμεσα ακόμα και με δωρεάν μεταφορικά τις περιοχές Πυλαίας- Πανοράματος, της Θέρμης και των Πεύκων αλλά και μέσω του eshop μας τα προϊόντα μας φτάνουν σε κάθε άκρη της Ελλάδας ( διαβάστε λεπτομέρειες για τις δυνατότητες αποστολής ). Δεχόμαστε παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.vinoteca.gr 
Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων με σπουδές και πάθος για το κρασί και την γαστρονομία. Δεν θα σας προτείνουμε ποτέ κρασιά που δεν θα σερβίραμε στο ποτήρι μας...

ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ COVID-19 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΡΤΙΑΤΗ!

Ακολουθήστε μας