ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 2, Τ.Κ. 552 36 ( ΒΑΓΟΝΙΑ), Πανόραμα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6987181470 (Σπυρίδων Βακαλόπουλος)
www.2panoramatos.eu

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Γράμμα για Γονείς.....

Αγαπητέ γονέα,

θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που εμπιστεύεστε το παιδί σας στο 2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Πανοράματος και από σήμερα μπορεί να συμμετέχει στην μεγαλύτερη και αναπτυσσόμενη κίνηση νέων στην Ελλάδα. Το 2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Πανοράματος λειτουργεί στη γειτονιά της πόλης μας από το 1991 και ευελπιστούμε να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα συστήματα σε δύναμη μελών και βαθμοφόρων στην πόλη μας.

Σήμερα όσο ποτέ ο προσκοπισμός συμβάλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων και δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να αποφορτίζονται από το βαρύ καθημερινό τους πρόγραμμα. Σε μια εποχή όπου οι χώροι παιχνιδιού εξαφανίζονται και οι ρυθμοί της καθημερινότητας αυξάνονται συνεχώς, ο προσκοπισμός δημιουργεί φιλίες μέσα από ένα οργανωμένο και ενδιαφέρον παιδαγωγικό παιχνίδι.

Το Σ.Ε.Π. (Σώμα Ελλήνων Προσκόπων) είναι ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και οι βαθμοφόροι του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και άνευ αμοιβής. Κύρια πηγή εσόδων είναι η ετήσια συνδρομή των μελών του, μιας και δεν υφίσταται κρατικής επιδότησης. Τα χρήματα των συνδρομών χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την κάλυψη των παγίων αναγκών του συστήματος (ηλεκτρικό ρεύμα – θέρμανση – νερό – τηλέφωνο – πρόγραμμα). Οι οικονομικές δραστηριότητες που διοργανώνονται για την ενίσχυση του ταμείου μας είναι, η Ανθοέκθεση, το BBQ Jamboree κ.α.. Χρήματα που απαιτούνται για τις επισκευές και την βελτίωση των εγκαταστάσεων, αλλά και για την αγορά και συντήρηση του κατασκηνωτικού υλικού. Για οτιδήποτε άλλο στηριζόμαστε σε δωρεές και στις οικονομικές δυνατότητες των ιδίων βαθμοφόρων. Όλα τα χρήματα που συγκεντρώνονται τα διαχειρίζεται η Ε.Κ.Σ. (Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης) η οποία αποτελείται από γονείς των παιδιών και φίλοι του Συστήματος και του Προσκοπισμού.

Ως Σώμα Ελλήνων Προσκόπων καλούμαστε σύμφωνα με το νόμο να ασφαλίζουμε τα μέλη και τις δραστηριότητες μας. Κάθε μέλος του συστήματος παιδιά, βαθμοφόροι, Ε.Κ.Σ. αποκτά Προσκοπική Ταυτότητα η οποία εντάσσει τον κάθε έναν από εμάς σε ομαδική ασφάλιση
( Εθνική Ασφαλιστική ) πέρα οποιασδήποτε άλλης οικογενειακής ασφάλισης έχουν.

Γνωρίζοντας τα οικονομικά δεδομένα και την διαχείριση τους πιστεύουμε ότι θα σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεια την οποία κάνουμε.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ KAI ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Από 01η Σεπτεμβρίου 2020 έως 31η Αυγούστου 2021.

Για κάθε παιδί 50 €

Τα χρήματα αυτά καταβάλλονται τα 30€ από την έναρξη της προσκοπικής χρονιάς από Σεπτέμβριο έως Οκτώβριο και τα υπόλοιπα 20€ μέχρι τέλους του Νοεμβρίου η όλα μαζί αν υπάρχει δυνατότητα.

Κάθε είσπραξη χρημάτων θα γίνεται μόνο από τον Αρχηγό του Συστήματος και θα συνοδεύεται από προσωρινή απόδειξη του συστήματος. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ημέρα πληρωμής θα παραλάβετε την απόδειξη από την Ε. Κ. Σ.

2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Πανοράματος
Αργυρουπόλεως 2 (Βαγόνια) τ.κ. 55236
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6940273788
www.2panoramatos.eu
E-Mail : [email protected]

Ακολουθήστε μας